31 Οκτώβριος 2017

Σ. Κωνσταντινίδης στο MyPortal.gr

«MyPortal.gr» 31/10/17 ,

Οι μισές μετακινήσεις στη Θεσσαλονιίκη θα μπορούσαν να υποκατασταθούν με ποδήλατο "

Ο συγκοινωνιολόγος και πιο πρόσφατος ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Σταύρος Κωνσταντινίδης, μιλά στην web εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά.

Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, διευθύνοντας σήμερα τη δική του μελετητική εταιρεία, με γραφεία σε 4 πόλεις εξηγεί γιατί στο Πολυτεχνείο επέλεξε τη συγκοινωνιολογία και πως αυτή εμπεριέχει απόλυτα το κοινωνικό στοιχείο και απαντάει στο αν θα υπάρξει μια μέρα στη Θεσσαλονίκη όπου δεν θα έχουμε κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Ο Σταύρος Κωνσταντινίδης εκτός από το πολιτικό και επικοινωνιακό ταπεραμέντο που διαθέτει είναι και συγγραφέας, με το τελευταίο του βιβλίο να έχει τον τίτλο «Ο έρωτας στα χρόνια του ΣΥΡΙΖΑ», τίτλος ο οποίος αναλύεται κατά τη συζήτηση.

Αναμοχλεύοντας τους σημαντικότερους σταθμούς στην πολυετή καριέρα του αναφέρεται στη συνεργασία του με τον Σπύρο Βούγια, ενώ στην κορυφή τοποθετεί την περίοδο κατά την οποία διετέλεσε διοικητής της υπηρεσίας πολιτικής αεροπορίας.

Ο αυθεντικός μποέμ χαρακτήρας του Σταύρου Κωνσταντινίδη, αφηγείται πως προέκυψε η συνεργασία του με τον Γιάννη Μπουτάρη, από την εποχή ακόμη που ο ίδιος ήταν υποψήφιος με την Πρωτοβουλία και τον χαρακτηρίζει ως τον πιο φυσικό ηγέτη της Θεσσαλονίκης.

Αναφέρεται στις διεργασίες που γίνονται στον φιλελεύθερο κεντροαριστερό χώρο, δηλώνοντας πως είναι ο χώρος στον οποίο ανήκει.

Χαρακτηριστικό του πολυδιάστατου συγκοινωνιολόγου είναι η αρθρογραφία και η συγγραφή, με εξαιρετικές αναφορές στην ιστορία κεντρικών οδών της πόλης.

sitephoto

 

logo footer

Γραφείο Αθήνας

Σκουφά 62Α, Κολωνάκι Τ.Κ 10680

Τηλ.: 210 3602710
Κιν.: 694 8607547

E-mail: info@stavroskonstantinidis.gr

Γραφείο Θεσσαλονίκης

Μητρ. Ιωσήφ 1, Κέντρο Τ.Κ 54622

Τηλ.: 2310 236882
Κιν.: 694 8607547

E-mail: info@stavroskonstantinidis.gr

Newsletter